Artikeln publicerades 7 augusti 2019

Gyllene Tider i Ronneby

Gyllene tider webb

Njut av musik och nostalgi när Gyllene Tider åker på avskedsturné och gästar Ronneby den 6 augusti. (Konserten den 19 juli blev inställd och flyttad till detta datum)

Välkomna till vackra Brunnsparken och sommarens härligaste konsert.

För mer information och biljetter:Livenationlänk till annan webbplats

Nedan information ang Gyllene Tider i Ronneby Brunnspark.

Välkommen på konsert med Gyllene Tider i Ronneby Brunnspark den 6 augusti

Här följer viktig Information inför konsertbesöket:

Insläpp kl 18:00
Konsertstart: 20.00
På scen: Chris Kläfford följt av Gyllene Tider
Slut ca 23.00.

Konserten erbjuder endast ståplatsbiljetter.

Tider/konsertlängd

De tider som anges ovan är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.

Pyroteknik

Rök- och pyrotekniska effekter kan förekomma under denna föreställning

Stolar, barnvagnar och filtar

Ta gärna med en egen filt för att slå er ner på gräset inom arenaområdet, men stolar, barnvagnar och pallar är förbjudna enligt våra säkerhetsregler då det begränsar framkomligheten.

Mat och dryck

Evenemangsområdet kommer att ha ett brett utbud av mat och dryck samt erbjuda servering av öl, vin och cider samt alkoholfria alternativ mm. Mat och dryck får ej medföras in på området.

Väskor och visetering

Om du behöver ta med en väska, är väskor av max ”ryggsäcksstorlek” tillåtna. Tänk på att endast packa det mest nödvändiga för att du ska få en fantastisk kväll.
Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer så var beredd på att visa din packning.

Paraplyer och farliga föremål

Paraplyer, bord och farliga föremål som kan skada andra, räknas som vapen eller hindrar framkomligheten får ej föras med in på konsertområdet. Arrangören ansvarar inte för föremål som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Systemkameror, ljudupptagning och filming

Professionell kamerautrustning/systemkameror, videokameror samt inspelningsutrustning får ej tas med in på området.

Husdjur

Husdjuren mår bäst av att stanna hemma och får inte vistas inom konsertområdet.

Rullstolar

Medföljande ledsagare går in gratis på ordinarie konsertbiljett. Ramp avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet. Har du bokat ”Rullstolsbiljett” finns reserverade parkeringsplatser på Brunnsbadets parkering. Från parkeringen släpps ni in via särskild entré. Följ skyltarna.

Medföljande barn

Alla barn oavsett ålder måste ha en egen biljett (barnbiljett 0-10år). Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år). Det finns ett begränsat antal barnbiljetter. Det kommer finnas ett särskilt område för barn under 13 år där familjer och barn får vistas under konserten där ljudnivån är anpassad.

Parkering

Cykla, gå eller res gärna kollektivt till arrangemanget. Framför Brunnshallarna finns gott om plats för att parkera cyklar. För information om parkeringar - se respektive kommuns information om närliggande parkeringsplatser. Det finns även parkeringsvärdar från Ronneby Föreningsallians som bemannar vissa ytor med gångavstånd till Brunnsparken. Föreningen tar ut en avgift på 40:- som kan betalas kontant samt via Swish.

Karta parkering Gyllene Tider

Rökning förbjuden!

Förbudet gäller inom hela evenemangsområdet och i anslutning till entréer, insläpp och utgångar. Det finns en rökruta uppmärkt inom evenemangsområdet där rökning är tillåten. Från och med 1 juli 2019 gäller en ny tobakslag (2018:2088) som innehåller regler om rökfria utomhusmiljöer. Läs mer på folkhalsomyndigheten.selänk till annan webbplats

Vi är måna om din upplevelse!

Vi vill att alla konsertbesökare ska uppleva en säker, fantastisk och minnesvärd kväll. För att skapa en miljö där alla deltagare kan njuta av showen tillämpar vi nedan uppförandekod. Oansvarig användning av alkohol, överträdelser inom områdets avgränsning samt störande språk och offensiva gester kan innebära avvisning från området.

Varje form av verbalt eller fysiskt missbruk, användning av förolämpande eller diskriminerande språk, trakasserier, rasism, sexism eller andra riktade kommentarer som är avsedda att orsaka personliga brott mot en annan besökare innebär omedelbar avisning från området och i vissa fall polisanmälan. Ovan nämnda regler inkluderar onlineaktiviteter för exempelvis sociala mediekanaler.

Minderåriga som är märkbart berusade nekas entré till området. Langning av alkoholhaltiga drycker till minderåriga inom konsertområdet innebär omedelbar avvisning och polisanmälan för samtliga inblandade.

Trevlig konsertkväll!