Sommarens bucket list

Bucket

Sommarens bucket list är fylld med härliga tips på uflykter, uppdrag och aktiviteter som passar hela sommaren. Dessutom kan du vara med och tävla!

Hemester i Ronnebylänk till annan webbplats och sommarens bucket list tar dig runt i kommunen på små och stora äventyr, se listan som tips och inspiration, eller utmana vänner och familj vem som checkar av flest. Du kan också vara med och tävla och vinna presentkort från Ronneby Handel, gör såhär;

1. Ta ett foto på platsen/uppdraget på minst tre av förslagen på bucket list.
2. Publicera ditt foto på Intagram och/eller Facebook. Använd hashtagg #hemesterronneby2020 #visitronneby #destinationronneby. Checka in på platsen där fotot är taget.
3. Använder du inte sociala medier kan du maila din bild till turist@ronneby.se
4. Tävlingen pågår till den 30/8 och du har chans att vinna ett digitalt presentkort hos Ronneby Handel & Intresseförening. Tre vinnare utses, 1.000 kr vardera.

Här finns listan att ladda hem som PDFPDF, den finns också att hämta hos Ellens Café och Bokhandel i Ronneby, och på turistinformationen i Ronneby vid torget. Den kommer också att delas ut på fler platser och besöksmål runt om i Ronneby kommun.