ARK56

ARK56 är ett nätverk av leder för kajak, båt, cykling och vandring som tar dig genom biosfärområdet Blekinge Arkipelag.

ARK56Visit

Slingrande grusvägar, lugna vikar, öde öar och öppet hav. ARK56 tar dig genom Blekinges skärgård, längs med och på dess vatten. Du väljer själv om du vill uppleva natur och kultur till fots, med cykel, i kajak eller med båt. 13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser.

ARK56 leder genom biosfärområdet Blekinge Arkipelag. Ett biosfärområde utses av UNESCO som modellområde för hållbar utveckling av unika natur- och kulturvärden i samspel. För dig innebär det varierade upplevelser i oexploaterad natur och välbevarade kulturlandskap.

Du väljer själv om du vill uppleva natur och kultur till fots, med cykel, i kajak eller med båt. 13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser.

ARK56 leder genom biosfärområdet Blekinge Arkipelag – utsett av UNESCO som modellområde för hållbar utveckling av sina unika natur- och kulturvärden i samspel. För dig som kommer hit innebär det varierade upplevelser i oexploaterad natur och välbevarade kulturlandskap. Välkommen till Blekinge Arkipelag!

Följ ARK56 på Facebook eller Instagram - eller fyll i din mailadress på ark56.se Länk till annan webbplats. - för att prenumerera på nyhetsbrevet. Här kan du också ladda ner appen.