Artikeln publicerades 19 maj 2020

Hitta ut och upptäck Ronneby

HittaUT

Den första maj släpptes Hittaut Ronneby, både som fysisk karta, på app och webbplats. På kartan finns checkpoints utmarkerade som du ska hitta och kan registrera i mobil-appen eller på hemsidan hittaut.nu.

Hittaut är ett friskvårdsprojekt som drivs av Svenska Orienteringsförbundet tillsammans med lokala orenteringsklubbar runt om i Sverige och den 1 maj lanserar Ronneby OK kartan med checkpoints i Ronneby. Kartan finns gratis att hämta hos oss på Ronneby turistinformation, på medborgarservice Stadshuset, Ronneby vandrarhem och på Karlsnäsgården.

Vid varje checkpoint finns en kod som sitter på en checkpoint-stolpe i naturen eller inne i tex ett fönster i andra miljöer. Hittaut pågår fram till den 4 november och ca 40 nya checkpoints kommer att släppas under sommaren så det gäller att hålla koll på appen och hemsidan för att ta del av den uppdaterade kartan.

Tävling

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 28 april deltar däremot i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga.


Vinnarna presenteras Svenska Orienteringsförbundets webbplats hittaut.nulänk till annan webbplats