Artikeln publicerades 25 april 2018

Ny hemsida

Anledning till att vi byter hemsida är att vi bytt webbverktyg. Vi byter webbverktyg för att hemsidan ska fungera lika bra i mobiler och surfplattor som på dator och att den ska klara nya tillgänglighetskrav. Den nya hemsidan har också fått ett utseende som följer den nya grafiska profilen.

Informationen är i stort sett densamma som på den "gamla" visitronneby.se men små förändringar som gör att vi kan lyfta besöksmål och anläggningar på ett bättre sätt. Den nya hemsidan har även anpassats till det nya verktyget och den nya grafiska profilen. Därför ser den nya hemsidan ganska annorlunda ut mot den "gamla".

Kan finnas sidor som inte hittas

I och med att vi har fått en ny hemsida kan det i början förekomma sidor som inte fungerar. Det beror på att sökmotorerna måste uppdatera sökvägarna och det kan ta upp till en månad innan alla har indexerat om webbplatsen, som det heter. Vi jobbar också på att fånga upp gamla länkar och i vissa fall har gammal information tagits bort och vi jobbar på att ta fram nytt material. Maila gärna in om du stöter på en sida som inte fungerar, så tittar vi på det.

Ständig utveckling

Vi fortsätter arbetet med att förbättra både information och funktioner efter att verktyget är bytt och vi stängt ner den gamla hemsidan.