Artikeln publicerades 14 december 2017

Lars Winnerbäck till Brunnsparken

Evenemangsbild för Lars Winnerbäck den 8 juli

En av Sveriges mest folkkära artister kommer till Ronneby. Den 8 juli står Lars Winnerbäck på scen mitt i vackra Ronneby Brunnspark. Det blir en kväll med skön musik i en vacker omgivning. 

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Den 8 juli kommer han till Ronneby och med sig på scen har han Anna Ternheim.

I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion. Oktober 2017 hade filmen Winnerbäck - Ett slags liv biopremiär. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Omfattande turné

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

Biljetterna köper du
https://www.ticketmaster.se/event/lars-winnerback-biljetter/494709
Pris: 595.00 SEK

Åldersgräns 13 år