Tomtesprånget "Covid edition" 2020

Tomtesprånget

Hur många ”tomtar” kan vi få ut på elljusspåret mellan den 20 december till den 22 december.

Alla är välkomna att delta när man själv vill under dessa tre dagar. Man väljer själv om man vill gå eller springa, ett eller flera varv på elljusspåret i Brunnsparken.

Det enda som krävs för att delta är en tomteluva på huvudet och att du delar en bild från din stund på elljusspåret, här i eventet. Vi behöver ha bilden i eventen senast kl. 23.00 den 22 december.

Den 23 december kommer vi att leverera pris hem till dig som haft bäst julutstyrsel och roligaste bild, samt 3 utlottade priser.

Syftet är att bryta julstressen med en stund för ditt välmående och för att samla ihop en julgåva till UNICEF (pengarna bidrar till att rädda barns liv). En frivillig gå/spring peng på 20 kr eller mer swishas till 0708-752157, även detta senast den 22 december.

Vi kommer i eventet att redovisa vinnare av bilder och utlottning samt hur mycket pengar som vi fått ihop till UNICEF (förra året samlade vi in 3550 kr).

För fjärde året i rad arrangerar vi Tomtesprånget men i år blir det med lite andra förutsättningar och vi hoppas kunna sprida lite julstämning genom en mängd tomteluvor i parken.

Dela eventet och sprid så att vi blir många.

Mer information finns på Facebooksidanlänk till annan webbplats