Anmäl evenemang till VisitRonneby

Här kan du anmäla evenemang som händer i Ronneby kommun. De evenemang som uppfyller kriterierna för publicering i våra kanaler, kan då komma med i evenemangskalendern här på visitronneby.se och på visitblekinge.se.

Behandling av personuppgifter och rättigheter till bilder/material
Tänk på att du måste ha godkännande från alla som berörs för att få lämna ut personuppgifter och att du även måste ha tillstånd att publicera eventuella bilder och material som du skickar in. De personuppgifter som du skickar in med evenemangsanmälan sparas i databasen för evenemangskalendern. Uppgifterna kommer att publiceras så länge som evenemanget är aktuellt. Ronneby kommun förbehåller sig rätten att ta bort och ändra i inskickad information. Vid gallring och eventuell arkivhållning av personuppgifter efter avslutat evenemang följer vi de lagar och regelverk som åligger kommunen enligt dataskydd, arkivlagen och offentlighetsprincipen. Personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi hanterar är Kommunstyrelsen, Ronneby kommun. Läs om personuppgiftsägares rättigheter och hur Ronneby kommun behandlar personuppgifter här.

Har du ett evenemang som du vill ska synas på LandsbygdsTV?

Evenemangen ska främst äga rum utanför Ronneby och evenemangen visas på TV-skärmarna som finns på Ronneby Turistinformation, Stadshuset, ICA Nära Träffpunkten i Backaryd, ICA Nära i Bräkne-Hoby och på Eringsbodamacken.

Sista anmälningsdag är den 25:e varje månad för efterföljande månadsslinga.

Kontakta Mats Harrysson för mer infomation 070-680 47 10 och skicka material till
landsbygdstv@gmail.com