Visit Ronneby

Här hittar du information om vad du kan göra, vart du kan bo, tips på trevliga restauranger och mycket mer. Välkommen till Ronneby - den moderna kurorten!

Ronneby Turistinformation
0457-61 75 70
turist@ronneby.se

Det händer i Ronneby

 • Utställningar på Kulturcentrum

  Två konstverk dimmade i bakgrunden med texten Utställningar Konsthallen 12 september - 1 november
  De två utställningarna Jakob Ojanen och Grodregn visas mellan 12 september - 1 november på Kulturcentrum

 • Karön och Ekenäs i september

  Karön sept
  Sommaren fortsätter i Ekenäs och på Karön! Njut av den vackra naturen och vandra runt ön med de anrika husen.Restaurang Villa Vassen i Ekenäs har öppet fredagkvällar samt lördag och söndag. Båttrafiken till och från Karön har förlängts; Karöline går lördagar och söndagar i september 10-16

 • Hemester i Ronneby

  Hemester
  Sommaren fortsätter, naturen lockar och bjuder på härliga aktiviteter utomhus. Det finns många fina möjligheter att hemestra och handla lokalt, som är tryggt både för dig och dina nära och kära.Under fliken se och göra länk till annan webbplatshar vi samlat allt för hemestern.Upptäck och utforska vår vackra kommun där små upptäckter kan bli till stora upplevelser!

 • Hemesterfilm

  Hemesterfilm
  Njut av hemester i Ronneby-filmen som visar upp delar av Ronneby kommun i vacker sommarskrud.

 • Guidade app-vandringar i Ronneby

  AppenNy2020
  Nu finns det en ny gratis-app som tar dig med på en guidad tur, när du vill!

 • Vad är en guldgubbe?

  Guldgubbe web
  Välkommen att utforska de spännande utställningarna i Kallvattenkuren i Brunnsparken där du också kan få se dem med egna ögon.Öppet måndag-fredag 12-17 och lördag-söndag 10-16 hela sommaren.Fri entré

 • Hitta ut och upptäck Ronneby

  HittaUT
  Den första maj släpptes Hittaut Ronneby, både som fysisk karta, på app och webbplats. På kartan finns checkpoints utmarkerade som du ska hitta och kan registrera i mobil-appen eller på hemsidan hittaut.nu.

 • Ingen loppmarknaden i Brunnshallarna under sommaren.

  Brunnsparken
  Loppmarknaden i Brunnshallarna är inställd tills vidare, detta i ett led att förhindra ytterligare smittspridning i samhället. Det kommer inte bli någon loppmarknad denna säsong.