Skiss på bostadsrättsföreningen Slänten i Droppemåla

Prisvärt boende i en havsnära idyllisk miljö

I Ronneby, i hjärtat av Blekinge, planeras just nu 12 stycken nyproducerade och prisvärda marklägenheter. Brf Slänten Droppemåla ligger med närhet till naturen och bara ett stenkast från havet. Bostäderna på tre rum har en luftig planlösning med högt i tak och önskas ytterligare ett rum kan trerumslägenheten enkelt ändras till en fyrarummare.

Översikt skiss bostadsrättsföreningen Slänten i Droppemåla

Brf Slänten Droppemåla erbjuder

• Närhet till natur, bad, kultur, friluftsliv, centrum, handel och kommunikationer
• Energieffektiva hus ritade med en modern och industriell känsla med stora fönsterpartier för karaktär och ett generöst ljusinsläpp.
• Soliga och generösa uteplatser med vacker utsikt

Fakta

Typ av bende: Bostadsrätt
Antal: 12 st
Rum: 3-4
Boendearea:
93,5 kvm fördelat över 3 rum och kök, med möjlighet att välja till ett extra rum för den som önskar 4 rum och kök istället
Pris: 1 795 000 - 1 945 000 kr
Entreprenör: C4 Hus
Försäljningsstart: 2021-02-17
Byggstart: Färdigställt

Exempel skiss hus

Boendet

Marklägenheterna är välplanerade och bekväma bostäder med villakänsla på 93,5 kvm fördelat över 3 rum och kök, med möjlighet att välja till ett extra rum för den som önskar 4 rum och kök istället. Badrum och klädkammare ligger i nära anslutning till sovrummen för extra bekvämlighet.

Bostäderna har god standard vad gäller såväl funktion, komfort, materialval samt utrustning och du kan dessutom själv sätta personliga prägel genom ett stort utbud av olika tillval. Hemmets hjärta – köket – är placerat med öppen planlösning till vardagsrummet för att smidigt kunna umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Med utgång från köket nås den härliga uteplatsen eller uterummet (tillval). Lägenheterna har helkaklade badrum samt egen tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till varje bostad finns ett externt förråd.

köket

Området

I Ronneby, i hjärtat av Blekinge, bor du naturnära precis vid kusten med alla möjligheter utanför dörren. Här bor du i en mysig oas där handel, caféer, goda restauranger, aktivitetscentrum och promenadslingor skapar naturliga mötesplatser.

Vill du gå på spa för att koppla av och förbättra hälsan finns välkända Ronneby Brunn, bara tio minuters promenad från vackra Ronneby Brunnspark. Vid östra piren kan du ta en golfrunda på Ronneby Golfklubb, och vill du ta dig ut i Sverige (eller världen) finns här både en flygplats och resecentrum med goda förbindelser. Ronneby är en attraktiv boendeort med alla möjligheter för en härlig framtid.

Ritning över området brf slänten

Kontakt

Byggare

C4 Hus