Skiss på bostadsrättsföreningen Slänten i Droppemåla

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet i centrala Ronneby?

I Brf Släggan 1 bor du på centralt läge med gång - och cykelavstånd till det mesta, såsom närservice, Ronneby station, restauranger och caféer. Med några minuters promenad i västlig riktning så befinner du dig på Snäckebacksskolan med årskurs 4-9, söder om finner du Gymnasieskolan Knut Hahnskolan och på andra sidan gatan ligger Bunnsvallens Idrottplats.

I Brf Släggan 1 planeras det nu för kvalitativa bostadsrätter mellan 2-3 rok på attraktivt läge, och som förtätning i ett befintligt bostadsområde. Bostäderna har fräscha och genomtänkta planlösningar med öppen eller delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar moderna hem med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Samtliga lägenheter är genomgående och har en rymlig balkong som är placerad i västlig riktning, perfekt för soliga eftermiddagar när man kommer hem från skola eller jobb. Dessutom finns det möjlighet att placera ett café-set på loftgångssidan för den som önskar.

Fakta

Typ av bende: Bostadsrätt
Antal: 16 st
Rum: 2-3
Boendearea:
50,9 - 66 kvm
Prisindikation:
Pris på 2 rok från 1 195 000 kr
Pris på 3 rok från 1 650 000 kr
Entreprenör: Konceptutvecklarna
Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling
Försäljningsstart: augusti/september 2022

Säljstart

Säljstart för Brf Släggan 1 planeras i augusti/september 2022. Anmäl ditt intresse redan nu och få mer information om projektet, bostäderna och säljstarten när det närmar sig. Notera att tid för intresseanmälan utgör turordningsnummer vid säljstart.

Ritning

Ritning våningsplan. Exempelritning, avvikelser kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Kontakt

Mäklare

Anmäl intresse till ansvarig mäklare Mikael Petersson – 070-945 88 72 eller mikael.petersson@svenskfast.se