Vård och omsorgsboende

Lägenheter i vård- och omsorgsboende för äldre tillsätts inte av Ronnebyhus utan av Ronneby Kommuns äldreförvaltning efter behovsprövning.

Behovsprövning/biståndshandläggning görs av ansvarig biståndshandläggare i det område där du bor. Ronnebyhus sköter inre och yttre skötsel av fastigheterna.

Backen i Backaryd, Ågårdsbo i Ronneby, Olsgården i Kallinge, Ålycke i Johannishus och Lindebo i Bräkne-Hoby är de boenden som Ronnebyhus förvaltar.

Lägenheter i grupp- och servicebostäder tillsätts inte av Ronnebyhus utan av Ronneby kommuns socialförvaltning efter behovsprövning. Behovsprövning/biståndshandläggning görs av ansvarig LSS-handläggare. Ronnebyhus sköter inre och yttre skötsel av fastigheterna. Grupp- och servicelägenheterna finns spridda i våra områden bland annat på Hjorthöjden i Ronneby och på Körsbärsgåden i Kallinge.

Se bilder och bovärd för vård/omsorgsboende och grupp/serviceboende.

Är du osäker på vilken handläggare du ska kontakta ring kommunens växel på telefon nummer: 0457-61 80 00 eller hemsida: www.ronneby.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster