Kilen

Kilen är Ronnebys nya, gröna stadsdel som bland annat kommer att bestå av Ronnebyhus åttiofyra hyresrätter. Lägenheterna kommer att vara inflyttningsklara sommaren 2021.

Välkommen till Fridhemsvägen 11!
Här får du ett enkelt, bekvämt och hållbart boende i hjärtat av Ronneby. Upplev en bekymmersfri vardag i en modern hyresrätt med hög standard. Promenera längs Ronnebyån, njut av Brunnsparkens prakt eller ta del av stadens utbud med goda pendlingsmöjligheter på gångavstånd. Fastigheten är certifierad som Miljöbyggnad Silver med högt ställda miljökrav och byggd med inspiration av konceptet Cradle to Cradle® med fokus på ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Det innebär hälsosamma materialval, el från solceller, sociala mötesplatser och rökfritt i såväl lägenheter som utomhusmiljö för ett mer trivsamt boende.

Intresset är stort för lägenhet på området Kilen i Ronneby.

Arbetet med att fördela de första lägenheterna genom vårt poäng-system har påbörjats. På grund av detta finns inga lägenheter publicerade för närvarande. När de första lägenheterna är fördelade kommer vi att publicera resterande under "Lediga objekt".
Se lediga objekt Länk till annan webbplats.
Läs om hur du anmäler ditt intresse här
Gå direkt till Mina sidor Länk till annan webbplats.

Broschyr Kilen