Artikeln publicerades 8 september 2020

Ledig tjänst

AB Ronnebyhus söker Drifttekniker

AB Ronnebyhus är ett allmännyttigt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 2 000 lägenheter och 45 lokaler. Fastighetsbeståndets totala uthyrningsbara yta är ca 136 000 kvm och fördelat på 120 000 kvm lägenheter och 16 000 kvm lokaler. Vi är ca 40 medarbetare som utvecklar verksamheten till en decentraliserad, kundnära och miljöanpassad bostadsförvaltning.

Om tjänsten
Som drifttekniker hos AB Ronnebyhus är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system ifråga om drift, underhåll och skötsel. Du träffar många människor i arbetet och bör därför ha förmåga att skapa goda relationer med såväl hyresgäster som arbetskamrater. Arbetet är omväxlande, socialt och självständigt med stor frihet att lösa de utmaningar du ställs inför.
Du kommer ingå i enheten Fastighet och vara underställd Fastighetschefen. Gruppen består av såväl fastighetsförvaltare, elektriker, snickare, reparatörer och maskinförare. Tillsammans arbetar ni med drift, tillsyn, skötsel, felavhjälpande, underhåll och optimering av AB Ronnebyhus bestånd.
Du kommer även att ingå i enhetens beredskapsgrupp.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
I ditt arbete kommer du främst att arbeta med service, underhåll och reparationer på fastigheternas befintliga tekniska system.
-tillsyn och skötsel av fastigheterna
-primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
-hantering av datoriserade styrsystem
-arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
-arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system

Kvalifikationer
Du har minst en avslutad gymnasial utbildning. Vi ser att du har en teknikutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande med utbildning som drifttekniker eller erfarenhet som svagströmselektriker/elektriker. Du har goda kunskaper eller starkt intresse inom värme och ventilationssystem samt förståelse för hur styr och regler fungerar tillsammans och hur de påverkar energiförbrukningen och inomhusklimatet. Du har goda kunskaper inom felsökning och reparationer på olika fastigheters tekniska installationer.
Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att bidra till utveckling. Du är positiv, serviceinriktad och tycker om att bygga relationer. Tjänsten ställer krav på datorvana, självständighet och god samarbetsförmåga.
Körkort B är ett krav.

Anställningsvillkor
Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde snarast.
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 4:e oktober 2020.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Lindström, fastighetschef, 0457-61 70 64.
Din ansökan skickar du till info@ronnebyhus.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas.