Artikeln publicerades 13 maj 2019

AB Ronnebyhus söker fastighetsförvaltare

Som fastighetsförvaltare på AB Ronnebyhus har du ett brett arbetsområde.

AB Ronnebyhus är ett allmännyttigt fastighetsbolag som äger och förvaltar
ca 2 000 lägenheter och 45 lokaler. Fastighetsbeståndets totala uthyrningsbara yta är ca 136 000 kvm och fördelat på 120 000 kvm lägenheter och 16 000 kvm lokaler. Vi är ca 40 medarbetare som utvecklar verksamheten till en decentraliserad, kundnära och miljöanpassad bostadsförvaltning.

Som fastighetsförvaltare på AB Ronnebyhus har du ett brett arbetsområde. Du arbetar i en grupp bestående av två fastighetsförvaltare, en teknikadministratör samt fastighetschef. Tjänsten innebär att vara operativt ansvarig för bolagets förvaltning av bostäder och lokaler.
Du kommer att ha ansvar för planering av ny-, om- och tillbyggnader, underhåll samt reparationer.
I tjänsten ingår det även ett ekonomiskt ansvar.

Erfarenhet
Du har erfarenhet inom fastighetsområdet, t.ex. från bygg-, el-, vvs-, eller ventilationsbranschen, där du drivit projekt eller haft en arbetsledande befattning, eller motsvarande.
Eftergymnasial utbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom ett eller flera av följande områden; hyresjuridik, LOU, fastighetsägarens ansvar, bygglagstiftning eller entreprenadjuridik.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
projektledning av bygg- och teknikprojekt
entreprenörskontakter
beställning av reparationer och underhåll
kvalitetskontroll
fastighets- och hyresjuridik
försäkringsärende
upphandling

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att leverera resultat och bidra till utveckling. Du är positiv, serviceinriktad och tycker om att bygga relationer. Tjänsten ställer krav på datorvana och hög social förmåga där krav på självständighet, integritet, flexibilitet och god samarbetsförmåga prioriteras. Du behöver vara ansvarsfull samt initiativrik.
Körkort B är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 9 juni 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida Karlsson, fastighetschef, 0457-61 70 76.
Din ansökan skickar du till info@ronnebyhus.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.