Artikeln publicerades 12 februari 2018

AB Ronnebyhus söker Ekonomichef

Då nuvarande Ekonomichef går vidare till nya utmaningar söker vi nu en ny Ekonomichef

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Ekonomichef ansvar du för enheten Ekonomi/Marknad/Administration som idag består av personalansvar för 7 medarbetare.
Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen.
Du förväntas fokusera inom ekonomiområdet med ledning och stöd för den egna enheten, ge stöd till chefer i frågor om budget, bokslutsarbete, kalkyler och projektuppföljning. Du medverkar i hyresförhandlingsprocessen och är föredragande i bolagsstyrelsen.

Din profil
Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande ekonomisk examen som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi förväntar oss att du har god förmåga och intresse runt ledarskap och personal där chefserfarenhet är meriterande. Du är kommunikativ, har en pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket.
Vi kommer särskilt att beakta dina personliga egenskaper. Du är initiativtagande och förändringsorienterad. Genom din effektiva planeringsförmåga skapar du goda relationer och samarbeten.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.
Vi tar endast emot din ansökan via databasen. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller ola.johansson@unikresurs.se