Mugg på café, utblick genom fönster och fastighet mitt emot

1 Så här går det till

Platsutvecklingsfondens medel kommer från Ronneby kommun och det lokala näringslivet. Tre ledamöter i fonden tar del av din ansökan när du har en idé du vill genomföra som är positiv, nyskapande och utvecklande. Tycker ledamöterna som du att idén är lysande, ja, då har du möjlighet att få 50% av dina kostnader i bidrag från fonden, du kan max få 30.000 kr.

Så här gör du! För att söka ska du vara medelm i Ronneby Företagsförening eller Ronneby Fastighetsgrupp

1. Kolla om din idé passar in i fondens mål, visioner och villkor.

2. Ladda ner blanketten Ansökan Pdf, 579.3 kB. till din dator. Fyll i formuläret och skicka till anvisad mailadress senast 1 månad innan aktiviteten sker.

3. Du får ett svar från Platsutvecklingsfonden.

4. Vid ett positivt svar mailas fondens logotype till dig att använda i marknadsföringen av aktiviteten. Det är viktigt att Platsutvecklingsfonden syns, det kan inspirera flera att genomföra en aktivitet som är positiv för Ronneby.

5. Efter genomförd aktivitet mailar du en utvärdering av aktiviteten till fonden och redogör kort för det ekonomiska utfallet. Du använder blanketten Utvärdering Pdf, 522.4 kB..

6. Fondens ledamöter godkänner din utvärdering. Du får anvisningar om hur du ska fakturera det beviljade beloppet till fonden, utbetalning sker därefter.