Artikeln publicerades 29 januari 2024

Vi söker teknisk administratör

Vi söker Teknisk administratör

Till avdelningen Fjärrvärme & Kyla söker vi en Teknisk administratör som kommer att vara med i arbetet med att säkerställa driften på våra anläggningar och tillsammans med övriga inom avdelningen se till att produktionsanläggningarna fungerar utifrån ett administrativt sätt. Ronneby är inne i en expansiv fas och tjänsten är en utökning för att möta framtidens behov.

Om tjänsten

Som Teknisk administratör hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter. Då tjänsten är helt ny kommer du att få möjlighet att vara med och utforma tjänsten efter ditt intresse och din kompetens. Du kommer att vara drivkraften i våra projekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Teknisk administratör består av:

  • Ansvar för all statistik/årshjul.
  • Göra uppföljningar och skriva rapporter, presentationer
  • Projektledning
  • Medverka i utbildning av personal i verksamheten - kontinuerligt ansvar för att vara uppdaterad i våra system
  • Delta i arbetsplatsträffar, yrkesträffar och annan utbildning som är nödvändig för att upprätthålla erforderlig kompetens.

Rollen som Teknisk administratör utgår från Sörbyverket i Ronneby.
När verksamheten tillåter finns möjlighet att 1-2 dagar i veckan jobba på distans.

Om dig

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning för tjänsten alternativt god erfarenhet på området. Du arbetar obehindrat i Office-paketet och gillar framförallt Excel. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du trivs med att samverka för att lösa problem, har ett stort intresse och passion för teknik och är bekväm med dela med dig av dina kunskaper till organisationen. Du är också van driva mindre projekt och ta eget ansvar för dessa. För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, noggrann, ha lätt för att ta egna initiativ och uppskattar ordning och reda. Du är en naturlig relationsbyggare som kommunicerar enkelt och tydligt och skapar ett klimat som främjar samarbete. Vi jobbar utifrån "laget före jaget".

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi därför gärna att du inte väntar med att skicka in din ansökan.

Inför anställning ingår drogtest och utdrag ur brottsregistret i rekryteringsprocessen.

I rekryteringen samarbetar Ronneby Miljö & Teknik AB med BraPersonal Sverige AB.

Vi ser fram emot din ansökan!