3 månader gratis internet!

Nykundserbjudande

Nytt erbjudande för nya kunder

Är du ute efter att surfa snabbt som en blixt, hålla videosamtal med dina kära, eller helt enkelt koppla av med din favoritserie? Med fiberanslutning kan du njuta av snabb och säker internetuppkoppling. Just nu har vi ett exklusivt erbjudande för dig som är ny kund – beställ en tjänst med en hastighet på 100/100 Mbit/s och få de tre första månaderna helt kostnadsfritt. Så passa på att uppleva den smidiga och pålitliga fiberupplevelsen hos oss!

Fulladdat med förmåner!

Klicka på länken nedan för att utforska vår kampanjen. Där finner du samtliga erbjudanden från våra pålitliga leverantörer, noga utvalda och presenterade i vår Tjänsteguide. Här kan du också enkelt jämföra priser och avtalsvillkor. När du har hittat den tjänsteleverantör som passar dig bäst, är det dags att slå till!

Det aktuella erbjudandet innebär att nya kunder kan få hela tre månader av kostnadsfri internetanslutning på tjänsten Internet 100/100 Mbit/s, tillhandahållen av våra tjänsteleverantörer. Efter denna tre månaders period kommer tjänsten fortsätta till det ordinarie priset, enligt uppsägningsvillkoren som är gällande för respektive leverantör och tjänst.

Notera att detta kampanjerbjudande kan tecknas mellan den 23 oktober 2023 och den 31 januari 2024. Passa på att dra nytta av denna förmånliga möjlighet!