Artikeln publicerades 27 augusti 2021

Vi söker medarbetare till kundtjänst

Vi söker medarbetare till kundtjänst

Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag som arbetar med el, värme, vatten, renhållning och IT/Bredband. Företaget har drygt 120 anställda, varav 7 på Kundtjänst.

Ronneby Miljö & Teknik ABs kundtjänst står inför en omorganisation samtidigt som vi har pensionsavgångar och söker därför en tidsbegränsad administrativ kundtjänstmedarbetare.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är en varierad och utmanande roll där du som gillar en blandning av kundtjänst, administration och service kommer att trivas. Vi är en liten grupp som arbetar inom kundtjänst via olika kanaler som tex mail, telefon och besök och ärendena som uppstår hanteras i olika system. Vår kundtjänst är samtidig en central stödfunktion för samtliga funktioner och affärsområden inom Miljöteknik.

Det dagliga arbetet på Miljöteknik genomsyras av våra värdeord, Kunden i Fokus, Arbetsglädje, Respekt, Ansvarstagande och tillsammans bildar orden vår värdegrund.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att hantera inkommande samtal och mail från kunder och vara behjälplig i olika frågor rörande abonnemang, fakturor och avtal. Upprätta arbetsorder av olika slag samt mottagande av felanmälningar.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har ett stort intresse för service som har gymnasieutbildning och tidigare arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har serviceerfarenhet inom någon eller några av våra affärsområden. Erfarenhet av kundtjänst eller kundservice är ett krav. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar svenska och engelska. Du behärskar Office-paketet och har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

Du är flexibel, noggrann och har ständigt kunden i fokus. Det är viktigt att du är en social och serviceinriktad person som har lätt för att samarbeta. Är du lösningsfokuserad och har en vilja att se en positiv utveckling i arbetet är du den vi söker. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Tillträde: snarast möjligt.

Tjänsten är en tidsbegränsad heltidsanställning som kan bli en tillsvidareanställning.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Ange löneanspråk

Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@miljoteknik.ronneby.se

Kontakt

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta

Angela Kristiansson 0457-61 82 62

angela.kristiansson@miljoteknik.ronneby.se

Fackliga kontaktpersoner

Facklig företrädare för Vision: Angela Kristiansson 0457-61 82 62

angela.kristiansson@miljoteknik.ronneby.se

Arbetsgivare:

Ronneby Miljö & Teknik AB

372 80 Ronneby

Tfn. 0457-61 89 00

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.