Artikeln publicerades 7 december 2020

Fiberutbyggnad

Uppdatering angående fiberleverans.

På grund av den rådande Corona-situationen under 2020 måste vi tyvärr meddela att vi inte kommer kunna leverera fiberanslutning till alla som beställt till 2020-12-31.

Detta beror på ett flertal orsaker men först och främst att vi har varit tvungna att följa folkhälsomyndighetens råd att stanna hemma vid Corona-symptom, vilket gjort att det periodvis uppstått uppemot 40% personalbortfall hos våra entreprenörer.

Tillsammans med våra entreprenörer har vi försökt att hitta lösningar för att nå hela vägen fram med våra leveranser, men måste nu acceptera att vi inte kommer hinna leverera en anslutning till alla ni som beställt innan årsskiftet.

Vi kommer, tillsammans med våra entreprenörer, att fortsätta att ta in fler resurser för att kunna slutföra Etapp 2 så fort vi kan.

Arbetet fortskrider i den takt den rådande situationen tillåter och vi har som mål att kunna genomföra dom kvarvarande förberedande hembesöken, och så många tomtschakter som möjligt innan vi går på julledigheten.

Läs mer på Stadsnätsportalen: https://ronneby.stadsnatsportalen.se/anslut/20807 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.