Artikeln publicerades 4 december 2018

VA-ingenjörer sökes

VA-ingenjörer sökes!

Nu söker vi er som har högskoleexamen inom relevant område, exempelvis väg- & vatten eller motsvarande andra utbildningar/arbetslivserfarenheter inom VA.

Företagspresentation

Ronneby Miljö & Teknik AB bildades 1999 och är ett kommunalt bolag som är helägt av Ronneby kommun. Hanterar el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. För närvarande arbetar runt 115 personer i verksamheten varav ca 40 personer arbetar med vatten & avlopp. Omsättningen uppgår till omkring 300 miljoner kronor per år.

Ronneby Miljö & Teknik AB har som målsättning att kombinera miljöansvar med ekonomisk effektivitet. Genom att vi arbetar med en helhetssyn och använder oss av modern teknik skapar vi en renare miljö runt om i kommunen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ronneby Miljö & teknik är inne i ett utvecklings- och förbättringsarbete kallat ”Miljöteknik 2.0”. Arbetet handlar bla organisation, verksamhetsförbättringar/utveckling, kultur/värdegrunder, styrning, processer, policys, arbetssätt och mandat vilket är ett långsiktigt arbete över tid och som kommer att genomsyra hela organisationen och de 115 medarbetarna. Nu ska organisationen stärkas med 2 VA-ingenjörer,

1 VA-projektör samt 1 VA-strateg

Som VA-projektör kommer du att arbeta med att driva och utveckla VA-området kopplat till framtagen VA-plan i form av projektering och ritande i Auto-Cad, jobba med AMA-anläggningar och entreprenadjuridik.

Som VA-strateg kommer du att arbeta med att driva och utveckla VA-området kopplat till framtagen VA-plan i form av strategiska planeringsfrågor och åtgärdsplaner inom VA och kommunala VA-anslutningar.

Din profil

Nu söker vi dig som har högskoleexamen inom relevant område, exempelvis väg- & vatten eller motsvarande andra utbildningar/arbetslivserfarenheter inom VA.

Vi ser gärna att du som VA-projektör har erfarenhet med goda kunskaper i Auto-Cad, goda kunskaper i svenska- både i tal och skrift, meriterande kunskaper inom AMA-anläggning, entreprenadjuridik och erfarenhet kopplat till VA-projektering.

Vi ser gärna att du som VA-strateg har erfarenhet av att arbeta med strategiska planeringsfrågor och åtgärdsplaner inom VA samt kommunala VA-anslutningar vilket är starkt meriterande.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift kommer att krävas.

För jobben som VA-ingenjörer krävs B-körkort.

Vi förväntar oss att du är initiativtagande och självgående med förmåga att jobba strukturerat där du både planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar endast emot din ansökan via Unikresurswebbsida: ANSÖK HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Lycka till!