Artikeln publicerades 31 maj 2018

Vi söker nu en Projektledare Fiber

Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag med som arbetar med el, värme, vatten, renhållning och IT. Företaget har ca 110 anställda och en omsättning på 300 Mkr per år. Företagets målsättning är att kombinera miljöansvar med ekonomisk effektivitet.

Vi söker nu en vass projektledare för fiberutbyggnad till Ronneby Miljö & Teknik AB

Din roll

Som Projektledare hos oss på kommer du att få en utmanande, spännande och givande arbetsdag! Ditt uppdrag är att projektleda våra fibernätsinstallationer.

Du arbetar med projektplanering, upphandling av underentreprenörer och uppstartsmöten med arbetsgruppen bestående av tekniker och nätdesigner.

Ronneby Miljö & Teknik AB arbetar främst med utförandeentreprenader och erfarenhet av detta krävs.

Det förekommer även totalentreprenader och erfarenhet av detta är meriterande.

Du leder projekt och kommunicerar med beställaren och andra intressenter under projektens gång. I din roll ansvarar du även för uppföljning av projekten. Rollen innebär många interna och externa kontaktytor, såsom kunder, beställare och underentreprenörer.

Dina kvalifikationer

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter inom området och som projektledare. Du har tidigare erfarenhet av ekonomiskt ansvar och projektledning, och om du har projektlett fibernätsinstallationer tidigare är det mycket meriterande. Har du kontakter i branschen är det också mycket positivt. Du har körkort samt datavana med goda kunskaper inom Excel. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina egenskaper

Som person är du resultatorienterad, planerande och initiativtagande. Du bidrar gärna till samarbete och problemlösning. Kundfokus är givet för dig.

Utbildning

Du förväntas ha en bakgrund från bygg och anläggning. Kunskaper inom entreprenadjuridik, Bas P, Bas U, ätor, elkraft, eller gräventreprenader är meriterande

B körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Lön

Löneform: Månadslön

Ange löneanspråk

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-06-14

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@miljoteknik.ronneby.se

Kontakt

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta
Olof Lindqvist, Fiber-chef, 0457-61 82 77

olof.lindqvist@miljoteknik.ronneby.se

Fackliga kontaktpersoner
Vision

Angela.kristiansson@miljoteknik.ronneby.se

Arbetsgivare:
Ronneby Miljö & Teknik AB
372 80 Ronneby
Tfn. 0457-61 89 00
E-post: info@miljoteknik.ronneby.se
Mer information på http://www.ronneby.se/miljotekniklänk till annan webbplats

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.