Lägenhet

Kvinna som pratar i telefon

Du som bor i en fastighet som är ansluten till Ronnebyporten kan få tillgång till fiber med massor av olika tjänster som exempelvis Internet, telefoni, TV och andra bredbandstjänster. Ronnebys fibernät är öppet för olika tjänsteleverantörer, utbudet utökas ständigt och ger dig stor valfrihet.

Är din fastighet ansluten till Ronnebys bredbandsnät?

För att kunna ta del av tjänsterna som erbjuds av tjänsteleverantörerna måste din fastighet vara ansluten till Ronnebys fibernät.

Sök på din adress på bredbandnu.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och se om fastigheten du bor i är ansluten.

Börja använda tjänsterna

Om din fastighet är anslutet till Ronnebys fibernät och du har ett fiberuttag i din lägenhet är det enkelt att komma igång och börja använda tjänsterna som erbjuds.

Gör så här:

  1. Registrera dig
    Registrera dig kostnadsfritt genom att koppla in en nätverkssladd från datorn till fiberuttaget i din lägenhet. Starta din webbläsare så kommer du till vår tjänstevalsportal Ronnebyporten och kan då göra en självregistrering.

    Din guide till Ronnebyporten Pdf, 1.1 MB, öppnas i nytt fönster. beskriver steg för steg hur du registrerar dig i portalen.
  2. Välj tjänster och kom igång direkt
    När registreringen är avklarad kan du sedan välja de tjänster du vill ha som passar dig och ditt behov bland de olika tjänsteleverantörerna på vår tjänstevalsportal Ronnebyporten. Din internettjänst kommer då att börja fungera på en gång. Du betalar sedan enbart vald tjänsteleverantör för de tjänster du väljer.

Ronnebyporten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett öppet nät som gör det möjligt för flera olika tjänsteleverantörer att erbjuda dig sina tjänster. Se tjänster och jämför priser. 

Är din fastighet inte ansluten till Ronnebyporten?

Om du är intresserad av Ronnebyporten, men bor i en fastighet som inte är ansluten kontakta gärna din fastighetsägare eller bostadsrättsförening för att diskutera en anslutning.