Poängplan ES

Bild och formgivning
Här får du teckna, måla, fotografera, arbeta med digital bild och design samt skulptera i ett flertal olika material och tekniker. Utbildningen ger dig även möjlighet att fördjupa dig inom dina egna intresseområden och utveckla just dina färdigheter. Du ställer ut dina verk såväl inom skolan som utanför.

Foto, film och digital design
Inom media utgår vi mycket från budskapet oavsett om vi komponerar ett foto, arbetar med grafisk design, skapar en film eller ett ljudinslag. Du lär dig designa och producera från idé till färdig produkt, från skissstadiet till det digitala. I vår produktionsstudio har du tillgång till både ljussättning samt greenscreen, och i vår podstudio kan du göra ditt eget program.

Musik och ljudproduktion
Som musikelev får du både spela och producera musik. Vi jobbar med ljudproduktion i nybyggda
musiklokaler som består av flera studiorum utrustade med Macdatorer och Logic Pro X. Musikproduktion kan till exempel rikta sig mot speldesign eller film/tv. Du får enskilda lektioner på två valfria instrument och spelar i grupp med andra på ensemblelektionerna. Våra elever får möjlighet att stå på scen och framträda vid flera tillfällen. Oavsett om du spelat länge eller är nybörjare med ett starkt musikintresse är du välkommen till oss.