Artikeln publicerades 28 april 2015

C2C ExpoLAB i Venlo

C2C ExpoLAB i Venlo (Nederländerna) är stadens hållbarhetssatsning, som påverkat företag runt regionen. De deltar i flera projekt bl a i byggandet av det nya stadshuset i Venlo, skolor och idrottshallar och ett nöjes- och rekreationscenter med historiska inslag. Cefur var där på besök i maj och ser fram emot framtida samarbete.

C2C ExpoLAB i Venlo (Nederländerna) är stadens hållbarhetssatsning, som påverkat företag runt regionen. C2C ExpoLAB erbjuder kunskap om hur man praktiskt utövar Cradle to Cradle principer i den byggda miljön och i statliga byggprocesser. De deltar i flera projekt bl a i byggandet av det nya stadshuset i Venlo, skolor och idrottshallar och ett nöjes- och rekreationscenter med historiska inslag. På deras interaktiva webbplats C2C Centre finns en stor samling av Cradle to Cradle kunskap och i deras lokaler finns certifierade produkter att utforska.

C2C ExpoLAB hjälper kunder eller entreprenör att översätta det cirkulära förhållningssättet i praktiken. Till exempel i politiken eller upphandling av uppbyggnad eller renovering av byggnader. Deras tjänster omfattar C2C inspiration sessioner, presentationer, workshops, projektstöd och specialistråd för den byggda miljön och regeringen.

C2C ExpoLAB deltar även i nationella och internationella forskningsprojekt.

Cefur var där på besök två dagar i maj och ser fram emot framtida samarbete.

http://www.c2c-centre.com/ Länk till annan webbplats.