Artikeln publicerades 9 juni 2021

Välkommen till årets student på Blekinge Naturbruksgymnasium!

Fredagen den 11 juni

NB18 och personal, hälsas välkomna till studentfirande på Blekinge Naturbruksgymnasium fredagen den 11 juni klockan 09.00. Vi samlas med avstånd på gräsplanen utanför aulan för en stund tillsammans med mentor.

Därefter beger vi oss till skolans maskinhall och dagens program kommer bestå av musik, mat, stipendieutdelning, betygsutdelning och såklart utspring.  

Utspringet startar cirka klockan 11.30 och ni är välkomna från klockan 11.00. Personal kommer att ta emot er och visa var ni ska parkera.

Utspring sker inriktningsvis för att avstånd ska kunna hållas och att trängsel inte ska uppstå. Anhöriga är välkomna i bil – en bil per student, tänk på att eleven ska få plats i bilen när ni åker härifrån.

Bilarna kommer parkeras på anvisad plats och det är viktigt att anhöriga stannar vid sina bilar. På detta sätt kan fler vara med och titta och samtidigt undviker vi att det blir folksamling enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Upplägget kan komma att förändras om gällande restriktioner ändras.

Efter utspring, ansluter studenten till respektive bil och åker med denna från skolan.

För att släkt och vänner, som inte kan vara på plats, ska kunna följa firandet så kommer avslutningen att livesändas på skolans Facebook. Förhoppningen är att ni anhöriga ska kunna känna er delaktiga i studentdagen.

Vi hoppas att ni, trots rådande omständigheter, ska få en minnesvärd dag!

Välkomna! Boel med personal

Studentmössa som hänger på en grindstolpe, i bakgrunden står en ko på en sommaräng

Studentmössa som hänger på en grindstolpe, i bakgrunden står en ko på en sommaräng