Artikeln publicerades 5 maj 2020

Välkommen till årets student på Blekinge naturbruksgymnasium!

Välkommen till årets student på Blekinge naturbruksgymnasium!
NB17 och personal, hälsas välkomna till studentfirande på Blekinge naturbruksgymnasium fredagen den 12 juni klockan 09.00. Vi samlas med avstånd på gräsplanen utanför aulan för mentorstid.

Därefter beger vi oss till skolans maskinhall och dagens program kommer bestå av musik, mat, stipendieutdelning, betygsutdelning och såklart utspring.
Utspring sker inriktningsvis för att avstånd ska kunna hållas och att trängsel inte ska uppstå. Anhöriga är välkomna i bil – en bil per student. Bilarna kommer parkeras på anvisad plats och det är viktigt att anhöriga stannar i sina bilar.
På detta sätt kan fler vara med och titta och samtidigt undviker vi att det blir folksamling enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Efter utspring ansluter studenten till respektive bil och åker med denna från skolan.
För att släkt och vänner, som inte kan vara på plats, ska kunna följa firandet så kommer avslutningen att livesändas på skolans Facebook. Förhoppningen är att ni anhöriga ska kunna känna er delaktiga i studentdagen.

Vi hoppas att ni, trots rådande omständigheter, ska få en minnesvärd dag!

Välkomna!
Boel med personal

Schema för dagen:
09.00: Mentorstid
09.15: Vi äter studentfrukost tillsammans
09.45: Musik, kaffe o kaka
10.00: Bildvisning och tal
10.30: Stipendieutdelning
10.40: Musik
10.50: Betygsutdelning
11.15: Utspring inriktningsvis


Dagen har planerats utifrån de riktlinjer som, för närvarande, finns från regeringen och Folkhälsomyndigheten. Den 8/6 har vi ett nytt möte med elevrepresentanter för att se om de beslut som tagits behöver ändras utifrån då rådande läge.

Återigen Välkomna!

Studentmössa och ko