Att driva företag i Ronneby

Hos oss möter du väl fungerande nätverk och samarbeten.

En ledande devis hos företagen i Ronneby är att "samarbeta när vi kan, konkurrera när vi måste" - vilket genomsyrar hela företagsamheten i kommunen och är en stor del av den Ronnebyanda som präglar kommunens näringsliv

Ronneby kommun ligger mitt i Blekinge med tillgång till Ronneby Airport, direktflyg till Arlanda och Bromma, 50 avgångar i veckan. Direkt tågförbindelse med Malmö/Köpenhamn, färjelinjer till Polen och Baltikum och ett vägnät som binder ihop E22 med länets viktigaste väg till Växjö/Göteborg.

Det bor cirka 170 000 personer inom en femmilsradie, vilket ger förutsättningar för tillgång till kompetent arbetskraft och en fungerande marknad. Näringslivet är starkt, med tyngdpunkt på kvalitativ tillverkningsindustri, men också med många högteknologiska mindre företag.

Om du behöver stöd i ditt företagande finns en kommunövergripande LOTS-grupp och en etableringsgrupp. I grupperna återfinns nyckelpersoner med kompetens från de olika förvaltningarna som arbetar med företagande och etableringar. Allt för att det ska vara så lätt och smidigt som möjligt att komma igång.

Besöksadress

AB Ronneby Industrifastigheter
Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby

Fakturaadress

AB Ronneby industrifastigheter
Fakturaskanning
372 80 Ronneby

abrifaktura@abri.selänk till annan webbplats

Kontakta oss

Telefon
0457-61 87 00

E-post
info@abri.se

Orgnummer

556077-1072

Abri i sociala medier


ABRI är den största hyresvärden för kommersiella lokaler i Ronneby kommun. Vi erbjuder service dygnet runt och håller hög flexibilitet vid lokalanpassningar.