Artikeln publicerades 13 mars 2019

Meddelanden


 • Parkering vid kvarteret Hantverkaren
  Parkeringsplatserna på Lernias område som används av våra hyresgäster i kvarteret Hantverkaren är uppsagda från och med årsskiftet.
  Läs mer

 • Målning av markeringar på Wellness parkering
  Torsdagen den 18 november påbörjas arbetet att måla markeringarna på den nyasfalterade parkeringen vid gymmet Wellness Studio.
  Läs mer

 • Fastighetsnytt september 2021
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev Fastighetsnytt
  Vill vill vara klimatsmarta och snälla mot miljön, därför går vi över till digitala nyhetsbrev. Från och med i höst delas därmed inte Fastighetsnytt ut med kvartalshyran, utan kommer till dig via mejl.
  Läs mer

 • Information om Coronavirus
  Ronneby kommun står i kontinuerlig kontakt med Region Blekinges smittskyddsenhet och följer de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten går ut med. Här hittar du senaste nytt och länkar till andra myndigheter.
  Läs mer

 • Så här arbetar ABRI under pandemin
  Vårt kontor håller fortfarande stängt för besök på grund av pandemin och vår personal nås därför enbart via telefon eller mejl. Vi ger samma service som vanligt men har i och med pandemin delvis ändrat våra arbetssätt.
  Läs mer

 • Uppdaterad information om bygget av rondell och parkeringar i kvarteret Telefonen
  Till följd av byggnationen av Parkdalaskolan förändras trafiksituationen i området mellan kvarteret Telefonen och Angelskogsvägen. Just nu byggs en rondell och nya parkeringsplatser. Även befintliga vägar får en något annan sträckning än idag.
  Läs mer