Artikeln publicerades 3 september 2021

Nordic Industries & Technologys nya produktionsyta med  ny maskinpark. Foto Nordic Industries & Technology AB

Nordic Industries & Technologys nya produktionsyta med ny maskinpark.

Nordic Industries & Technology AB växer med 900 m²

Nordic Industries & Technology är underleverantörer av elektronikprodukter till industrin. Bolaget har ökat sin produktionsyta i Bräkne-Hoby med cirka 900 kvadratmeter och precis flyttat in i sina nyrenoverade lokaler.

Håkan Svensson, VD och ägare i Nordic Industries & Technology, är glad över flytten och lokalerna.
– Jag är mycket nöjd med lokalerna som är ljusa och har högt i tak.

I och med expansionen har Nordic Industries & Technology gjort sin största investering sedan företaget startade och köpt in nya produktionsutrustningar för montering av kretskort.
– Vi trivs väldigt bra i fastigheten Svenstorp och med läget i Bräkne-Hoby, säger Håkan Svensson. Företaget har varit etablerat här sedan starten 1997.

Nordic Industries & Technologys kunder har oftast en egen produkt som de säljer, där bolaget i Bräkne-Hoby står för tillverkningen av elektronikdelen. Det går bra för Nordic Industries & Technologys produkter och man ser ett stort behov av att nyanställa.
– Vi är 18 anställda idag och kommer att behöva rekrytera fler medarbetare framöver, säger VD Håkan Svensson. Ett extra plus för personalen är tillgången till både gym och restaurang i fastigheten. Det är toppen!

Nordic Industries & Technology har fått Dagens industris Gasellpris flera gånger, ett pris som hyllar Sveriges mest framgångsrika företag och som bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.
– Att vi nu utökar och satsar är väldigt positivt, avslutar Håkan Svensson, VD och ägare i Nordic Industries & Technology.

Nordic Industries & Technologys nya produktionsyta med  ny maskinpark. Foto Nordic Industries & Technology AB

Foto: Nordic Industries & Technology AB