Artikeln publicerades 12 mars 2015

Byggstart för länets största konferensanläggning

Vi är i slutfasen av arbetet med hur den nya anläggningen ska se ut och fungera. Här ska bland annat finnas möjligheter att utnyttja flera konferensrum parallellt.

I det som tidigare var bowlinghall renoverar vi alla ytskikt och öppnar upp. Takhöjden i gångar höjs och ljuset släpps in genom nya fönster från golv till tak.

Vår vision är att låta Brunnsparken inspirera ute- och innemiljön och att tydligare sammanlänka hotellet med anläggningen genom att förstärka känslan av att vara i den historiskt vackra Brunnsparken.

Anläggningen ska vara enkel att jobba i för hotellets personal och erbjuda fler och större möjligheter till ett varierat utbud av arrangemang, konferenser och mässor.

Alla detaljer är inte helt på plats, men inom någon vecka är vi klara - eftersom vi då startar upphandlingen av ombyggnationen för att kunna färdigställa anläggningen till september och företagsmässan Ronneby NU.

Ronneby Brunn konferensanläggning idébild

Besöksadress

AB Ronneby Industrifastigheter
Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby

Fakturaadress

AB Ronneby industrifastigheter
Fakturaskanning
372 80 Ronneby

abrifaktura@abri.se

Kontakta oss

Telefon
0457-61 87 00

E-post
info@abri.se

Orgnummer

556077-1072

Abri i sociala medier


ABRI är den största hyresvärden för kommersiella lokaler i Ronneby kommun. Vi erbjuder service dygnet runt och håller hög flexibilitet vid lokalanpassningar.