Artikeln publicerades 19 oktober 2018

ABRI söker Fastighetsansvarig med inriktning byggprojektledning

Bli en av oss

Vi söker en erfaren, teknisk och strukturerad fastighetsansvarig till ABRI. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde.

AB Ronneby Industrifastigheter, ABRI, är ett modernt och stabilt kommunalt fastighetsbolag. ABRI äger, förvaltar och hyr ut fastigheter och lokaler i Ronneby kommun och har ett fastighetsbestånd på ca 175 000 kvm. Bolaget förvaltar 23 fastigheter som är fördelade i tolv företagsbyar. Bolaget bedriver fastighetsförvaltning med i huvudsak inriktning på näringsfastigheter bestående av industri-, kontors- och handelslokaler samt hotell, Ronneby Brunn. En självklarhet för oss är service dygnet runt och en hög flexibilitet när det gäller lokalanpassningar. Vi arbetar även med företagsetableringar och aktiviteter som främjar näringslivets utveckling i Ronneby.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en liten organisation med korta och snabba beslutsvägar. Som fastighetsansvarig företräder du ABRI både som fastighetsägare och hyresvärd, du kommer upphandla och leda byggentreprenader samt skapa långsiktiga relationer med såväl leverantörer som kunder. Framtagande och upprättande av underhållsplaner samt administrera hela fastighetsinnehavet i vårt affärssystem ingår i tjänsten.

I arbetsuppgifterna ingår bl a:

  • Byggprojektledning
  • Ansvara för reparations- och underhållsarbeten
  • Ansvara för om-, ny- och tillbyggnationer
  • Systemansvar för fastighetssystemet Incit Xpand
  • Konsult- och entreprenadupphandlingar enligt LOU
  • Samordning av myndighetskrav avseende fastighetsförvaltning
  • Medverka vid framtagandet av underlag för budget och investeringar
  • Beredskap

Kvalifikationer

Vi söker dig som har byggteknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot förvaltning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet från interna utbildningar. Du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har förmågan att hantera många kontakter och samtidigt hålla avtalade tider och kvalitet. Du skall kunna leda projekt självständigt samt ha god förståelse för budget- och prognosarbete. Den vi söker är trygg i mötet med bolagets alla intressenter och du gillar att göra affärer och leverera en hög servicenivå. B-körkort och obehindrad svenska i tal och skrift krävs för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av LOU, jobbat mot myndighetskrav och behärskar engelska i tal och skrift.

Besöksadress

AB Ronneby Industrifastigheter
Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby

Fakturaadress

AB Ronneby industrifastigheter
Fakturaskanning
372 80 Ronneby

abrifaktura@abri.se

Kontakta oss

Telefon
0457-61 87 00

E-post
info@abri.se

Orgnummer

556077-1072

Abri i sociala medier


ABRI är den största hyresvärden för kommersiella lokaler i Ronneby kommun. Vi erbjuder service dygnet runt och håller hög flexibilitet vid lokalanpassningar.