Artikeln publicerades 19 november 2021

Ronneby Telefonen - 567 m²
Fridhemsvägen 15

Ljusa och fräscha kontor med centralt läge i Ronneby uthyres efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Lokalen ligger granne med den nya stadsdelen Kilen och ett stenkast från resecentrum.

Kontoret har gott om parkeringar precis utanför. Lokalerna består av två öppna kontorslandskap varvat med fem mötesrum och ett större konferensrum. Fräscha personalutrymmen med pentry/lunchutrymme, lab-rum, arkiv, förråd, kopieringsrum och lager.

Det är enkelt att pendla till kontoret då lokalerna ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik från hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.

I kvarteret Telefonen finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, en större friskvårdsanläggning samt lunchrestaurangen Köksmästaren. I närområdet finns även möjlighet till konferenser för över 1000 personer i Blekinge Convention Center och vackra gångstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Kvarteret Telefonen ligger granne med Ronnebys nya stadsdel Kilen där det just nu byggs ett stort och varierat utbud av bostäder.

Fridhemsvägen 15 prospekt från Objektvision

Klicka på bilden för att ladda ner prospektet över Fridhemsvägen 15 som PDF