Artikeln publicerades 20 augusti 2020

Ronneby Telefonen - 166 m²
Fridhemsvägen 15

Ljusa och fräscha lokaler för hälsovård eller kontor med centralt läge vid Resecentrum och Brunnsparken. Hiss och stor parkering utanför. Lokalerna inrymmer sju arbetsrum, kund RWC, WC, duschutrymme, personalutrymmen samt arkiv. 

Vid entrén finns väntrum, toalett och möjligheter att hänga av sina ytterkläder. Härifrån löper en ljus korridor med konferensrum och arbetsrum på båda sidorna. Flertalet av rummen är utrustade med handfat och hela lokalen är handikappanpassad. Det finns även personalutrymmen och kök.

De ljusa lokalerna ligger i kvarteret Telefonen där det finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, friskvårdsanläggning samt en lunchrestaurang. Här finns gott om parkeringar, laddstolpe för elbilar och vackra promenadstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Det finns flertalet restauranger i närheten och möjlighet till konferenser för över 1000 personer i närbelägna Blekinge Convention Center. Lokalen ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik för hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.

Lokalen är hyresledig omgående.