Artikeln publicerades 3 november 2020

Kommande hyresledigt större kontor i centrala Ronneby

1124 kvadratmeter ljusa och moderna kontorslokaler i kvarteret Telefonen blir hyreslediga den 1 januari 2021.

Kontoret har två entréer och gott om parkeringar precis utanför med tillgång till laddstolpar för elbil. I kontorslokalerna finns det fyra öppna kontorslandskap varvat med flera kontorsrum, samtalsrum och konferensrum. Personalmatsalen ligger i anslutning till entrén mot Ronnebyån vilket gör det enkelt att ta med lunchen ut när vädret tillåter. Det finns ett kopieringsrum och flertalet rum för testmiljö, arkiv, förråd, lager och serverrum.

Det är enkelt att pendla till kontoret då lokalerna ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik från hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.

I kvarteret Telefonen finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, en större friskvårdsanläggning samt lunchrestaurangen Köksmästaren. I närområdet finns även möjlighet till konferenser för över 1000 personer i Blekinge Convention Center och vackra gångstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Kvarteret Telefonen ligger granne med Ronnebys nya stadsdel Kilen där det just nu byggs ett stort och varierat utbud av bostäder. Här finns mer information om Kilen.öppnas i nytt fönster

Lokalen är hyresledig från och med den 1 januari 2021.