Artikeln publicerades 11 februari 2020

Kallinge Bredåkra - 321 m² Slättagårdsvägen 1

Nyrenoverade, moderna, ljusa kontorslokaler är hyreslediga omgående i före detta kommunhuset i Kallinge. Det finns tio enskilda kontor, alla med egna fönster. Tre rum har större yta och kan användas för flertalet arbetsplatser och/eller som mötes- och konferensrum. Stor parkering finns på baksidan.

Till arbetsplatsen hör kapprum, datorrum, städ- och förrådsutrymme och ett större personalkök i södra hörnet som delas med Ronneby kommuns Kostenhet. Kontoret ligger på plan 2, har hiss, delad entré och korridor med kontors- och konferensrum på båda sidorna.

Fastigheten Bredåkra 13:5 ligger centralt i Kallinge och var tidigare Kallinges kommunhus. Det är en vacker tegelbyggnad omgiven av parkmiljö och har gott om parkeringar på baksidan. I fastigheten finns flera tidstypiska detaljer sparade som exempelvis färgglada mosaiker.

Fastigheten har central adress och är enkel att pendla till med buss. Linje 1 går till Ronneby Airport och Ronneby resecentrum, och direktbussen 150 går till Karlskrona från Kallinge torg. Fastigheten ligger vid Ronnebyvägen/Kockumsvägen vilket är huvudgatan genom Kallinge. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat Folksam och Kostenheten Ronneby kommun.