Artikeln publicerades 26 april 2021

Vykort till alla över 65 år

I dagarna skickar Ronneby kommun ett vykort till alla invånare över 65 år. Vykortet innehåller en hälsning från kommunstyrelsens ordförande Roger Fredriksson och kommundirektör Tommy Ahlquist med anledning av den pågående pandemin.

Text i mitten på ett vykort som säger, Snart kan du kramas igen, ramas in av tecknade symboler i blåa färger med Ronnebyanknytning som till exempel Brunnshallarna, vattentornet och Heliga Kors kyrkan

Vykortet riktar sig till Ronneby kommuns äldre invånare som under mer än ett år har levt med tuffare råd & begränsningar än den yngre befolkningen.

Text i kortet:

Hej!
I mer än ett år har vi behövt leva med delvis hårda restriktioner på grund av den pågående pandemin. Du som är äldre än 65 år har säkert redan fått ett erbjudande om vaccin mot covid-19 och förhoppningsvis kommer detta vaccin att skydda dig från allvarlig sjukdom framöver. Det är dock fortsatt viktigt att man tar hand om sig själv och varandra. Pandemin är långt ifrån över.

Efter att du har fått ditt vaccin kan du krama om barnbarnet eller bästa vännen. Men håll dig informerad även framöver och fortsätt att undvika trängsel.

♥ Håll ut ♥ Håll avstånd ♥ Håll kontakten ♥ Håll dig uppdaterad

Med hopp om en fin vår och bättre tider.
Roger Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande
Tommy Ahlquist, kommundirektör