Tillstånd, regler och tillsyn

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om tillstånd och regler som Ronneby kommun kommer i kontakt med. Om du saknar information eller inte hittar det du söker, så tveka inte att höra av dig till oss.

ROnline ger dig som företagare råd och hjälper dig med ditt tillståndssökande för din verksamhet. ROnline är ett verktyg för att ge en samlad bild av tillstånd för olika typer av branscher. Klicka här för att komma till tillståndsguiden ROnlinelänk till annan webbplats

Hjälp oss förbättra servicen i Ronneby Kommun

För att följa upp och ytterligare förbättra våra arbetssätt deltar vi i undersökningen "Löpande Insikt" som gör det möjligt för oss att mäta vår service vid myndighetsutövning över tid. Det är ett viktigt verktyg för oss i verksamhetsutveckling och för att kunna förbättra servicen till privatpersoner, företag och andra organisationer som kommer i kontakt med oss. Undersökningen genomförs av Markör Marknad & Kommunikation AB. Dina svar behandlas konfidentiellt och presenteras i sammanställd form där de inte kan knytas till enskilda personer, företag eller organisationer.

Insikt 2015

Blankett