21 mars 2024 kl. 08.30-13.00

Konferens om kompetensförsörjning och livslångt lärande i arbetslivet

Kompetensförsörjning är en av de största utmaningarna som både offentliga och privata aktörer står inför. I dag måste vi tänka smart och tänka på det livslånga lärandet. Vi behöver använda de befintliga resurser vi har i våra organisationer på ett bättre sätt.

en grupp människor som sitter runt ett bord och samtalar

Vi bjuder in till en förmiddag för att höja kunskapen och visa på de möjligheter som finns för att kompetenssäkra smart.

Vi träffar Bengt Gebert från Techtank som kommer pratar om verktyget Mind the Gap Länk till annan webbplats. och hur individer utvecklas och växer med rätt kompetens. Hur validering Länk till annan webbplats. kan användas som ett verktyg för att synliggöra befintlig kompetens. Vi lyfter även goda exempel från företag och vi har med oss professor Andreas wallo på länk som kommer prata om ledarskapets betydelse för det livslånga lärande. Förmiddagen bjuder även på panelsamtal och diskussioner.

Är du arbetsgivare/företagare eller arbetar inom facklig organisation är detta en konferens för just dig. Eller är du på något annat sätt intresserade av livslångt lärande, utveckling i arbetslivet och strategisk kompetensförsörjning så är du också varmt välkomna!

Program och anmälan Länk till annan webbplats.

Evenemangsinformation
Arrangör Region Blekinge, Techtank och IF Metall
E-post region@regionblekinge.se
Webbplats Gå till evenemangets webbplats
Lokal/plats Ronneby Brunn Hotell
Ort Ronneby