Boka marknadsplats på Tosia

Välkomna till Tosia Bonnada’n i Ronneby 8–10 juli 2022! Nu är det dags att göra din förfrågan om marknadsplats på marknaden.

Brunnsparken

Det kommer att ske förändringar i marknadsområdet i år vilket innebär nya platsnummer och placeringar. Marknadsplatserna blir fördelade på en av sidorna på gatorna, någon gata har marknadsstånd på båda sidor.

Marknadsplatser kommer finnas på gatorna: Strandgatan, Karlskronagatan, Drottninggatan, Västra Torggatan och Nygatan. Några av marknadsplatserna vid Söderbro kommer att försvinna och istället bli tivoliområde.

På hela Ronneby torg kommer det att arrangeras en yta som är inhägnad med underhållning från scen samt servering. Den andra ytan på torget är det matmarknad. Ytan på torget arrangeras inte av Ronneby kommun utan av en extern arrangör.

Knallar och utställare kan inte räkna med att man får samma marknadsplats som år 2019 men vi kommer att göra vårt bästa för att skapa en bra mix baserat på sortiment.

Vi förändrar sättet att boka platser på vår marknad i år
Inför marknaden 2022 kommer vi att införa ett bokningssystem som förenklar vår administration. Du kommer endast kunna anmäla dig på BokaMarknad.se Länk till annan webbplats., Sveriges största guide och bokningssystem för marknader.

Det innebär att vi använder oss av BokaMarknad.se och därför kommer bekräftelser och faktura från oss via BokaMarknad.se. OBS! Vi har nytt BankGiro-nr i år, betalningsinformationen hittar ni på fakturan när ni fått en bokningsbekräftelse. Var noga med att ange ert bokningsnummer när ni betalar fakturan.

Såhär gör du för att ansöka om plats:

Om du inte har ett användarkonto: Skapa ett konto som utställare på BokaMarknad.se Länk till annan webbplats.
Om du behöver hjälp, tryck på knappen ”Visa Hjälp”

  1. Du som redan har ett användarkonto på BokaMarknad.se sedan tidigare:
    Gå till www.bokamarknad.se Länk till annan webbplats.
  2. Klicka på knappen ”LOGGA IN” längst upp till höger på sidan och skriv in det användarnamn (din mailadress) och lösenord du valde när du skapade ditt användarkonto
  3. Klicka på ”Boka Marknad”
  4. Ange Tosia i sökfältet och klicka på den gröna knappen ”SÖK”
  5. Klicka på ”Boka” och följ instruktionerna.

Behöver du support?
Klicka på den gröna symbolen som finns längst ned till höger på alla sidor på BokaMarknad.se och be om support.

Vi ser fram emot att ses i år igen!

Visit Ronneby

vy över fönster bokamarknad.se