CoSkill

Ett initiativ som erbjuder verktyg för företag och dess anställda för att arbeta strategiskt med kompetensutveckling och genomföra rätt utbildningar med fokus på den digitala omställningen. Deltagande företag betalar med tid och inte pengar.

Kostnadsfria utbildningar för företag i Skåne & Blekinge

CoSkill har de senaste två åren hjälpt mer än 200 företag i Skåne och Blekinge med olika typer av kompetenshöjande utbildningsinsatser. Hösten 2022 kommer vara den sista terminen i projektet och vi tar därför inte in fler nya företag från och med nu. Däremot finns fortfarande möjligheten för dig eller ditt företag som redan deltagit i CoSkill att genomföra utbildningar. Dock är det hög tid att boka en utbildning med oss och ta gärna med en kollega! Vi har en lång lista med spännande, relevanta och helt EU-finansierade utbildningar att välja från. Processen att få kostnadsfria utbildningar med CoSkill är inte krånglig och vi guidar dig hela vägen tills att du fått din utbildning.

CoSkill är finansierat av Europeiska Socialfonden och drivs av Region Skåne och Region Blekinge. Genomförs i samverkan med IUC Syd, Blekinge Business Incubator, Techtank, Media Evolution, NetPort Science Park, Mobile Heights och Blue Science Park.

Läs mer om CoSkill Länk till annan webbplats.

Projekttid: 2020 – 2022

Kontaktperson Ronneby kommun: Torbjörn Lind, Näringslivschef