Intresseanmälan vikarie

Som vikarie i Ronneby kommun erbjuder vi dig möjligheten att själv påverka ditt schema och din arbetstid. Du kan få chansen att arbeta i många olika verksamheter, träffa nya människor och knyta värdefulla kontakter.

Välkommen att skicka in intresseanmälan till våra olika verksamheter i Ronneby kommun.

Jobba i förskola eller skola

Är du nyfiken på pedagogiskt arbete? Vill du jobba som vikarie i förskola, skola eller fritidshem?

Våra förskolor, skolor och fritidshem behöver dig som kan arbeta när vår ordinarie personal inte är på plats. Då kan du vara den värdefulla resursen för våra verksamheter.

Du som söker ska ha ett stort intresse för barn och deras utveckling. Du är flexibel, positiv och ha god samarbetsförmåga. Har du en slutförd utbildning med pedagogisk inriktning är det meriterande. Du har gärna tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Utdrag från polisens belastningsregister Länk till annan webbplats. är ett lagstadgat krav.

Intresseanmälan jobba i förskolan eller skolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jobba som kock eller köksbiträde

I Ronneby kommun har vi en central kostorganisation med flera tillagningskök. Vi värnar om miljön och satsar på ekologisk och klimatsmart mat som naturliga inslag på menyn.

Du som söker har ett brinnande intresse för mat och har kunskap och erfarenhet av att laga mat. Utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är är ett krav.

Utdrag från polisens belastningsregister Länk till annan webbplats. är ett lagstadgat krav.

Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde?

Intresseanmälan kock/köksbiträde Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jobba inom vård- och omsorg

Är du intresserad av att ge omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje individs egna behov och önskemål?

Som vikarie i vård- och omsorgsförvaltningen får du möjlighet att tillsammans med dina kollegor arbeta för att göra tillvaron meningsfull och behaglig för vårdtagarna.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom vård och omsorg. Du bör ha kunskap i dokumentationsverktyg och behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort ett krav.

Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas.
Blanketten du ska använda heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning" och finns här på polisens hemsida Länk till annan webbplats..

Jobba inom funktionsstöd

Vill du arbeta med att hjälpa och stödja personer med funktionsnedsättning i deras dagliga liv efter deras individuella behov?

Som vikarie inom Funktionsstöd arbetar du inom våra gruppbostäder/korttidsverksamheter och personlig assistans. Även gruppbostäder inom socialpsykiatrin innefattas här. Arbetet du gör och stödet du ger ska öka den enskildes möjlighet att leva ett självständigt liv.

Erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation, autism eller autismliknande tillstånd, personlig assistans samt inom socialpsykiatri är meriterande.

Intresseanmälan funktionsstöd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.