Arbeta som dansare i Sommardans

Arbeta som dansare i Sommardans Blekinge 2021!

Sommardans Blekinge 2021 söker dig som är intresserad av dans och vill prova på hur det är att arbeta som professionell dansare. Dansstilen är modern dans. Alla som uppfyller kraven för feriearbete är välkomna att söka.

Sommardans Blekinges fokus:

Du ska få utveckla dig själv som dansare, få uppträda på offentliga platser runt om i länet och knyta kontakter till andra dansare i Blekinge. Under tre veckor kommer du att arbeta som dansare, vilket innebär daglig träning, repertoar och komposition. Vi kommer att skapa 1-2 dansstycken på ca 10-15 min vardera. De sätter vi ihop till en längre föreställning som vi, om möjligt, turnerar med i hela Blekinge med tre föreställningar i varje kommun.

Sök jobbet:

För att få jobbet måste du först ansöka på din kommuns hemsida för feriearbete, sedan kommer du att bli kontaktad av Dans i Blekinge som kommer att välja ut vilka som är mest lämpade för jobbet.

Period: Första ferieperioden, vecka 24, 25, 26 2021. Sommardans sträcker sig över 3 veckor med sammanlagt 112-120 timmar.

Arbetstider: 09.00-17.00 (med reservation för vissa förändringar. Vi anpassar oss efter bussar och annat så att man hinner ta sig till jobbet i tid).

Plats: Ronneby, lokal meddelas senare.

Koreografer: My och Olivia.

Lön: Enligt din kommuns bestämmelser för feriearbete. Du får själv stå för resekostnader till jobbet.

Sommardans Blekinge fokus

Du ska få utveckla dig själv som dansare, få uppträda på offentliga platser runt om i länet och knyta kontakter till andra dansare i Blekinge. Under tre veckor kommer du att arbeta som dansare, vilket innebär daglig träning, repertoar och komposition. Vi kommer att skapa 1-2 dansstycken på ca 10-15 min vardera. De sätter vi ihop till en längre föreställning som vi turnerar med i hela Blekinge med tre föreställningar i varje kommun under de sista veckan i juli