Ansökan om feriearbete -
Sommaren 2020

Jag anmäler mig som sökande till feriearbete i Ronneby kommun.
Det här är för dig som fyllt 17 år innan den 1 juli, 2020.

Ansökan är öppen fram till och med den 3 mars! Notera att förutsättningen för feriearbete 2020 är att erfoderligt beslut som tas i frågan.

Nedan ser du ansökningsformuläret:


Jag vill arbeta inom * (obligatorisk)


Jag vill arbeta inomDu kan självklart bocka i fler än ett alternativ!

Jag kan arbeta under period * (obligatorisk)


Jag kan arbeta under period

Har du någon allergi? * (obligatorisk)


Har du någon allergi?
Det är bra att nämna om man exmpel har tillgång till cykel/moped. Har man svenska som andra språk så är det bra att nämna ifall man har svårigheter med språket. Den här informationen hjälper oss mycket för att göra en så bra placering som möjligt! Finns det annan information som är bra för oss att veta så får man gärna skriva det.

Samtycker du till att Ronneby kommun behandlar personuppgifter* om dig för att kunna hantera tillsättningen av ferieplatserna? * (obligatorisk)


Samtycker du till att Ronneby kommun behandlar personuppgifter* om dig för att kunna hantera tillsättningen av ferieplatserna?


*De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, kontaktinformation, personnummer, samt annan information som är nödvändig för att hantera ferieplatserna. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom Ronneby kommun. Läs mer om regelverket kring behandling datauppgifter på https://www.datainspektionen.se