Feriearbete för skolungdom

För dig som är 17 år och är folkbokförd i Ronneby kommun finns möjlighet att söka feriejobb i den kommunala verksamheten. Du måste ha fyllt 17 år men inte 18 år innan 1 juli aktuellt år samt vara folkbokförd i Ronneby kommun.

Feriearbetet omfattar tre veckor, 8 timmars arbete måndag - fredag (när midsommar inträffar så går en dag bort under period 1). Du kan bli erbjuden feriearbete under en av de tre perioderna under sommaren. Nedan ser du senaste årets villkor och förutsättningar.

2022

Förutsättning för feriearbete 2022 är att erfoderligt beslut som tas i frågan.

På grund av covid-19 är det möjligt att feriearbete inom äldreomsorgen och kosten inte kommer att vara aktuellt i sommar. Det handlar om att minimera smittspridning. Något beslut om det är ej tagit ännu.

I år kan du få feriearbete i första hand inom Parken, Turism, Fritid och olika föreningar i kommunen. Även andra verksamheter kan bli aktuella. Ansökan öppnar den 28 januari och är öppen till och med den 3 mars.

Lönen är 72 kronor/timme (inklusive semesterersättning).

Ny information!

När alla placeringar är klara så kommer vi att skicka ut besked via brev. Vi ber även dig som ansöker att hålla god koll på information som skickas ut digital via mejl (till din angivna mejladress). Viss information kan även skickas ut via sms.


Frågor?
Om det är något du undrar över kontakta Philip Mellberg, Coach på Navigatorcentrum.
philip.mellberg@ronneby.se