• 9 okt

  Hösten är här - spara på energi!

  spara energi
  Oavsett hur bra elavtal du har finns det en stor sparpotential i att minska din elförbrukning. Du kan med enkla medel minska din elkostnad och därigenom din miljöpåverkan, utan att det behöver innebära en stor förändring i din vardag.Vi har samlat några energitips som kan hjälpa dig att minska din elkonsumtion.


 • 30 sep

  Grattis Therese till din nya Sodastream!

  Vinnare i vattentips tävling
  Nu är lottningen avgjord och vi tackar alla som bidrog med både unika och innovativa tips på hur man kan spara vatten i vår tävling i "I Din Vardag".

 • 29 aug

  Vi söker en drifttekniker

  vi söker drifttekniker
  Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag som arbetar med elnät, värme, vatten, avlopp, renhållning och fiberoptiskt nät. Företaget har drygt 110 anställda.

 • 28 aug

  Vill du bli en av våra nya Elmontörer? Nu har du chansen!

  Elmontör sökes
  Ronneby Miljö & Teknik vill vara en attraktiv arbetsplats där anställda ges utrymme att växa och utvecklas inom sina yrkesroller.

 • 29 jul

  Nu är jordens resurser slut för i år!

  Earth overshoot day
  I dag, måndagen den 29 juli, har mänskligheten förbrukat årets budget av förnybara resurser – och tar nu av kapitalet.

 • 27 jun

  Bekämpa larver i era sopkärl!

  Bekämpa larver i soptunnan
  Det är inte bara vi som älskar sommarvärmen – fluglarver också. och allra bäst trivs de bland matavfallet i din soptunna. Här är tipsen på hur du motar undan dem!

 • 25 jun

  Strömavbrott kan förlängas på grund av torkan

  gnistbildning
  På grund av den höga brandrisk som råder i södra Sverige har Miljöteknik Elnät beslutat att inte koppla på strömmen direkt efter ett avbrott på grund av risken för gnistbildning vilket kan innebära en förlängning av elavbrottet.