• 13 feb

  I din vardag


  I dagarna landar senaste numret av kundtidningen "I din vardag" i din brevlåda. Tidningen skickas ut tillsammans med din faktura.

 • 13 feb

  Energiskatten faktureras från 1 januari på fakturan från Miljöteknik

  Faktura från Miljöteknik
  Tycker du att fakturan från Miljöteknik är ovanligt hög denna månaden? Det beror med all säkerhet på att energiskatten som tidigare fakturerats ut av elhandelsbolagen från och med 1 januari faktureras ut av oss som nätägare.

 • 9 feb

  Bor du i Saxemara, Trolleboda, Gärestad eller östra Bräkne-Hoby? Teckna ditt fiberavtal nu!

  Fiber via Ronnebyporten
  Sista chansen att teckna fiberavtal om du vill vara med i denna omgång. Teckna avtal innan 28 februari om du bor i Saxemara eller Trolleboda och innan 31 mars om du bor i Gärestad eller östra Bräkne-Hoby.

 • 2 feb

  Fiberutbyggnaden i Kuggeboda

  I mars påbörjar Miljöteknik anläggning av stamnätet för fiber i Kuggebodaområdet, arbetet fortlöper under hela 2018. Under året planerar vi även att slutföra alla villainstallationer. Du som bor i Kuggeboda har fortfarande möjlighet att teckna dig för fiber.

 • 30 jan

  Ny hemsida

  Miljötekniks hemsida har fått nytt utseende. Vår nya hemsida är enklare och tydligare för dig som kund, här ska du enkelt hitta den information du söker. Vi ber om överseende för de barnsjukdomar och buggar som hemsidan inledningsvis kan innehålla.

 • 29 jan

  Hur hanterar vi vårt dricksvatten?

  Dricksvatten
  Dricksvattnet är vårt mest kontrollerade livsmedel. Vi har tillgång till det dygnet runt direkt i kranen. Alla våra vattenverk följer Livsmedelsverkets högt ställda kvalitetskriterier för dricksvatten.

 • 29 jan

  Prishöjning på elnätstaxan

  På grund av ökade kostnader för överliggande nät justerar Miljöteknik elnätstaxan from 2018-02-01.