• 17 jun

  ☀️ÖPPETTIDER I SOMMAR☀️

  Öppettider i sommar
  Mån - Tor : 08.00 - 16.00
  Fredag : 08.00 - 15.00
  Lunchstängt: 12.00 - 13.00
  Trevlig sommar på er alla där ute!

 • 4 jun

  Stängt Pingstafton!

  stängt pingstafton
  Observera! Alla återvinningscentraler i Ronneby kommun är stängda nu på lördag 8 juni då det är Pingstafton.

 • 29 maj

  Ändrade körturer inför 6 juni

  ändrade körturer
  Inför helgdagen Sveriges nationaldag ändras körturen för sophämtningen.

 • 14 maj

  Digital hämtningskalender nu här!

  Hämtningskalender
  Vi har nu implementerat en digital hämtningskalender på Fyrfack’s hemsida för att underlätta för våra kunder att se när hämtning av sopor sker på olika adresser. Länk till kalendern finns även i Miljöteknik’s app.

 • 6 maj

  Krisberedskapsveckan 6-12 maj

  Krisberedskap
  Krisberedskapsveckan är en nationell kampanj som i år pågår 6–12 maj. Veckan samordnas av myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Målet med veckan är att fler människor ska vara förberedda inför en eventuell kris.

 • 26 apr

  Strömavbrott kan förlängas på grund av torkan

  På grund av den höga brandrisk som råder i södra Sverige har Miljöteknik Elnät beslutat att inte koppla på strömmen direkt efter ett avbrott på grund av risken för gnistbildning vilket kan innebära en förlängning av elavbrottet.

 • 26 apr

  Ändrade körturer för sophämtning

  Inför helgdagen första maj ändras körturen för sophämtningenFör dig som har sophämtning måndagen 29/4 så hämtar vi söndagen 28/4 För dig som har sophämtning tisdagen 30/4 så hämtar vi måndagen 29/4 För dig som har sophämtning onsdagen 1/5 så hämtar vi tisdagen 30/4 Så tänk på att ställa fram ditt sopkärl en dag innan din ordinarie hämtningsdag och låta det stå framme till det har blivit tömt.Resten av veckan är hämtningen oförändrad.TREVLIG VALBORG!