Ronneby Kunskapskälla

Till Kunskapskällan kommer anställda, företagare och privatpersoner för att studera – enskilt eller i grupp. I vårt utbud har vi allt från kortare kurser till hela utbildningsprogram.

Nyheter

 • 2018-07-02

  Distansstudent

  Som distansstudent kan du studera när eller var du vill, det innebär frihet men kräver samtidigt disciplin. Följ länken här till studera.nulänk till annan webbplats för lite tips på vägen.
 • 2018-06-29

  Sommarstängt!

  Kunskapskällans reception har sommarstängt mellan 2/7-17/8. Vi öppnar igen 20/8 kl. 08.00.
 • 2018-06-13

  Excel i din yrkesroll

  Ronneby Kunskapskälla erbjuder i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan företag och kommunanställda en kortare utbildning i Microsoft Excel. Utbildningen är uppdelad på två tillfällen - 3/9 samt 11/9. Välkommen med din anmälan!
 • 2018-05-23

  Utbildningar öppen för sen anmälan

  Läs till Byggproduktionsledare eller Fastighetsingenjör tekniska system – yrkesroller som är mycket eftertraktade på arbetsmarknaden, både i Blekinge och i övriga landet. Utbildningarna är öppen för sen anmälan. Läs mer här
 • 2018-04-25

  Pressträff

  Igår presenterades våra nya utbildningar på en pressträff. Läs artiklarna i BLTlänk till annan webbplats och Sydöstranlänk till annan webbplats.
 • 2018-04-12

  Ombyggnation pågår!

  Under våren utförs en ombyggnation på Kunskapskällan. Vi bygger kontor och nya studierum för att kunna samla hela vår verksamhet på samma plan. Verksamhet är igång med vissa begränsningar, som vi ber er ha överseende med. Efter sommaren hoppas vi kunna starta höstterminen i våra ombyggda lokaler. Håll utkik efter information om nyinvigning!
 • 2018-04-06

  Nya Yrkeshögskoleutbildningar till Kunskapskällan

  Redan nu i vår kan du söka till två nya utbildningar, Byggproduktionsledare samt Fastighetsingenjör tekniska system. Dessa ges i samarbete med KYH, som är Sveriges största YH-anordanare inom samhällsbyggnad. Ansök senast 18 maj.
  Läs mer här

 • 2018-03-08

  Viktiga datum

  antagning.selänk till annan webbplats kan du läsa mer om alla viktiga datum.