Artikeln publicerades 9 juni 2022

Prenumerera på föreningsnyheter och marknadsför din förening på Ronneby Live

För att underlätta för föreningsaktiva och intresserade har fritid- och kulturkansliet skapat en ny kanal för inbjudan till föreningsträffar, påminnelser, nyheter och tips. Alla som vill, och har en e-postadress, kan prenumerera på nyheterna och hålla sig ajour. Här kan du även anmäla ditt intresse till att marknadsföra din förening på Ronneby Live.

Här på ronneby.se finns sedan tidigare samlad information för och om föreningar. Har kan du läsa om bidrag och stöd, hur man bildar förening, ansöker om fana och anordnar lotteri och hitta föreningar i föreningskatalogen. Och nu finns där även "Föreningsnyheter" som är en nyhetsfunktion som du kan prenumerera på.

På Ronneby Live, Ronneby LIVE Länk till annan webbplats., hittar du en samlad bild över de föreningar som finns och för de föreningar som har matcher eller tävlingar på seniornivå så finns möjligheten till att marknadsföra sina matcher/tävlingar helt kostnadsfritt. Maila till ronnebylive@ronneby.se om du vill vara med.

För att prenumerera anmäler du din e-postadress här på föreningsnyhetssidan och får då ett mejl varje gång en ny nyhet publiceras. I mejlet som går ut står en kort beskrivning om vad nyheten handlar om så att du kan välja om du vill klicka på länken och läsa eller inte.