Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

Nyheter

 • Individuellt val 2022/2023

  Nu har vi publicerat katalogen för de individuella valen som kommer att erbjudas av Gymnasieskolan Knut Hahn under läsåret 2022 – 2023.
 • Nominerad och utsedd till Årets lärare i Ronneby!

  Elever på Gymnasieskolan Knut Hahn har nominerat Sara Elmberg Lundgren till Årets lärare och Sara har blivit årets lärare 2021 i Ronneby!
 • Från fake news till lärande

  Annevie Robertsson arbetar som bibliotekarie vid Gymnasieskolan Knut Hahns bibliotek. Som skolbibliotekarie menar Annevie att det viktigaste uppdraget är att vara delaktig i elevernas lärande och kunskapsinhämtning. Det är också oerhört viktigt att arbeta i samma riktning som skolans mål när det gäller läroplaner och sökandet efter information för ökad måluppfyllelse.
 • Lokal historia på schemat

  Från innevarande hösttermin kan eleverna vid Gymnasieskolan Knut Hahn läsa lokalhistoria som individuellt val. Men stöd av Lunds Universitet, Blekinge Museum och Kallvattenkuren har kursen snabbt kunnat bli verklighet. Nu är kursen i full gång.- Ronneby har en oerhört spännande lokalhistoria. Med de senaste årens utgrävningar av det kungliga flaggskeppet Gribshunden som ligger förlist vid Ronnebys kustremsa har Ronnebys lokalhistoria dessutom rönt internationell uppmärksamhet. Bland annat har USA producerat en dokumentär kring ämnet, förklarar Karin Fast lärare i historia.
 • Information om våra digitala system

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för information, dokumentation och uppföljning. Som vårdnadshavare har du tillgång till en app för Vklass där du har tillgång till allt ovanstående förutom resultat som endast kan ses när du är inloggad på webben.

  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro. Här ska du som vårdnadshavare anmäla frånvaro för ditt/dina barn. I webbversionen av Skola24 kan du också se frånvarostatisk och lämna in digital ledighetsansökan.
  Här kan du läsa om hur du kan logga in i våra digitala system. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.