Gymnasieskolan Knut Hahn

En skola med både bredd och spets, välkommen till oss!

BA15

Inloggning Vklass för elever
Information och inloggning till Vklass

Nyheter

 • Student 2022

  Vi firar årets studenter fredagen den 10 juni och utspringet startar kl. 14.00 från Heliga Kors kyrka ner från Munktrappen. Släkt och vänner står på torget för att möta upp och gratulera studenterna.
 • Politiska ungdomsförbund

  Vi kommer bjuda in de politiska ungdomsförbunden onsdagen den 11 maj kl. 9-13. Besöket på skolan innebär att information ges från ungdomsförbunden till eleverna vid ett bokbord i entrén. Det ges inte möjlighet att gå in till klasser eller att affischera på skolan. Ungdomsförbunden kommer få inbjudan till sin mailadress. Varmt välkomna!
 • Besök från partnerskolor

  Under vecka 14 och vecka 17 får vi besök av två lärare från våra partnerskolor i Spanien och Italien. Maria Jesus Ferrer (Spanien, Bilbao) och Silvia Zanotto (Italien, Piazzola Sul Brenta).Båda lärarna kommer från de partnerskolor vi har sedan tidigare EU-projekt. Vi kommer också att skicka lärare dit på jobbskuggning, i vårt pågående Ackrediteringsprojekt.
 • Nominerad och utsedd till Årets lärare i Ronneby!

  Elever på Gymnasieskolan Knut Hahn har nominerat Sara Elmberg Lundgren till Årets lärare och Sara har blivit årets lärare 2021 i Ronneby!
 • Information om våra digitala system

  Vi använder den digitala lärplattformen Vklass för information, dokumentation och uppföljning. Som vårdnadshavare har du tillgång till en app för Vklass där du har tillgång till allt ovanstående förutom resultat som endast kan ses när du är inloggad på webben.

  Skola24 är utbildningsförvaltningens digitala system för hantering av schema och frånvaro. Här ska du som vårdnadshavare anmäla frånvaro för ditt/dina barn. I webbversionen av Skola24 kan du också se frånvarostatisk och lämna in digital ledighetsansökan.
  Här kan du läsa om hur du kan logga in i våra digitala system. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.